GAMING Do novej hry MultiVersus prichádza prvá sezóna Battle Passu! Aké zaujímavé postavy tu nájdete?

NETKY.SK • 21 August 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Do novej hry MultiVersus prichádza prvá sezóna Battle Passu! Aké zaujímavé postavy tu nájdete?

MultiVersus je úplne nová free-to-play platformová bojovka, ktorú len prednedávnom ohlásila spoločnosť Warner Bros. Games.

slovakia

left justify in out

Pripravte sa na tímový súboj 2 vs. 2 v kombinácii s neustále sa rozširujúcim obsadenie ikonických postáv a legendárnych vesmírov. MultiVersus bude obsahovať aj intenzívne súboje 1 proti 1 a herný režim free-for-all pre všetkých 4 hráčov, v ktorom môže byť na vrchole iba jeden víťaz.

 

Player First Games je herné štúdio, ktoré stojí za vývojom tejto hernej novinky. Hra je dostupná na viacerých herných zariadeniach ako sú Sony PlayStation 4 a PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S. V neposlednom rade PC s plnou podporou cross-play.

 

 

MultiVersus predstaví množstvo obľúbených hrdinov a osobností, s ktorými sa môžete spojiť a bojovať v epických bitkách. Na výber budete mať napríklad Batmana, Supermana, Wonder Woman a Harley Quinn (DC Super Heroes & DC Super-Villains), Shaggy (Scooby-Doo), Bugs Bunny (Looney Tunes), Arya Stark (Hra o tróny), Tom a Jerry (Tom a Jerry), Jake a Finn (Adventure

Time), Steven Universe a Garnet (Steven Universe), mimoriadne originálne stvorenie menom Reindog a pribudne mnoho ďalších. 

 

img

 

MultiVersus Season 1 je tu a s ňou prichádza úplne nový Battle Pass! Vďaka nemu môžete predviesť svoj jedinečný štýl rôznymi spôsobmi. Súčasťou 1. sezóny sú z herných postáv Rick & Morty, Black Adam a Stripe, nové kozmetické vylepšenia, nové režimy (Classic Arcade a Ranked), ako aj prémiové odmeny.

 

img

 

Battle Pass obsahuje dve cesty na odomknutie odmien. Jedna je zadarmo pre všetkých hráčov a druhá, prémiová cesta, ktorá je spoplatnená ponúka ešte viac dodatočného kozmetického obsahu do hry. Obe cesty ponúkajú nový obsah, ktorý sa dá zarobiť jednoduchým hraním hry.

 

img

 

Herné skiny sú rozdelená do rôznych rarít (ako to bežne býva u viacerých hier, ktoré ponúkajú Battle Pass) od uncommon k rareepic a na koniec k zlatým legendary kozemtickým obsahom. Úrovne skinov sú určené jedinečnými vlastnosťami predmetov a vizuálnymi efektmi, ktoré ich sprevádzajú.

 

 

Možno vás zaujme: GAMING Toto, čo vymyslel známy YouTuber, bude chcieť každý



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona