24-ročný občan uzbeckého pôvodu v Bratislave obťažoval ženu. Polícia ho dolapila, a teraz čelí väzobnému stíhaniu

NETKY.SK • 17 December 2023, 11:35 • 2 min
24-ročný občan uzbeckého pôvodu v Bratislave obťažoval ženu. Polícia ho dolapila, a teraz čelí väzobnému stíhaniu

BRATISLAVA - Policajný vyšetrovateľ v Bratislave IV obvinil 24-ročného občana Uzbekistanu zo sexuálneho násilia v štádiu pokusu, ktorého sa dopustil voči žene v taxíku. Muž je obmedzený na osobnej slobode a čelí väzobnému stíhaniu.

slovakia

left justify in out

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV sa v posledných hodinách intenzívne venovali vyšetrovaniu okolností incidentu, ku ktorému došlo v noci zo štvrtka (14.12.2023) do piatka (15.12.2023).


Obvineniu zo zločinu sexuálneho násilia spáchaného v štádiu pokusu čelí 24-ročný občan Uzbeckej republiky. Ten sa podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie mal dopustiť spáchania protiprávneho konania voči poškodenej žene, počas jazdy vo vozidle taxislužby. Policajti muža obmedzili na osobnej slobode v krátkom čase od spáchania skutku a po vykonaní potrebných úkonov umiestnili v cele policajného zaistenia.


Zo strany vyšetrovateľa bol spracovaný aj podnet k jeho väzobnému stíhaniu.


"Zároveň sa v tejto súvislosti sa obraciame aj na verejnosť so žiadosťou o pomoc: V prípade ak sa ženy stali v období posledných troch týždňov v nočných hodinách na území Bratislavy, obeťou násilného správania sa vodiča taxislužby vo vozidle Toyota bielej farby, žiadame ich aby sa prihlásili prostredníctvom bezplatného čísla polície 158, prípadne tak urobili formou súkromnej správy na FB Polícia SR Bratislavský kraj. Tieto informácie môžu napomôcť k ďalšiemu vyvodeniu trestno právnej zodpovednosti voči konkrétnej osobe," obracia sa na občanov polícia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tlačový odbor MV SR / KR PZ BA, Foto: Pravda (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies