SKVELÁ SPRÁVA: Zo Sajfu sa stal otec

NETKY.SK • 22 September 2019, 8:55 • 2 min
SKVELÁ SPRÁVA: Zo Sajfu sa stal otec

BRATISLAVA - PO deviatich mesiacoch sa dočkali. Známa moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová a jej manžel Matej Sajfa Cifra sa stali rodičmi. Populárnym slovenským manželom sa narodila dcérka s krásnym menom Sára.

slovakia

left justify in out

Novopečený otecko neskrýva svoje nadšenie a takto opísal svojej dcéry na sociálnej sieti: "Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou a príroda sa na mňa usmiala. Veronika predviedla heroický výkon s úsmevom a ľahkosťou na perách a tešíme sa z našej malej Sáry, ktorá je zdravá a krásna po svojej mamine a šibalský kukuč bude mať po mne."

 

obrazok

 

Veronika sa do povedomia verejnosti dostala už ako moderátorka spravodajstva v televízii Markíza, kde sa venovala oblasti zdravotníctva. Neskôr si vytvorila vlastný projekt, ktorý nazvala Sit Down Stories. Do talkshow, ktorú sama moderovala, pozývala zaujímavých a úspešných hostí, s ktorými viedla rozhovory o ich inšpiratívnych či netradičných príbehoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona