15. Máj - Medzinárodný deň rodiny

NETKY.SK • 15 Máj 2023, 14:55 • 2 min
15. Máj - Medzinárodný deň rodiny

Dňa 15. mája si každoročne pripomíname Medzinárodný deň rodiny, ktorý nás upozorňuje na význam rodiny v našich životoch. Je to deň, kedy si môžeme uvedomiť, aké veľké šťastie máme, že máme rodinu, ktorá nás miluje a podporuje.

slovakia

left justify in out

V dnešnej uponáhľanej dobe, keď sme zaneprázdnení prácou a inými povinnosťami, si často neuvedomujeme, aké dôležité je mať rodinu. No práve vďaka rodine máme silu prekonať ťažkosti, ktoré nám prinesie život. Rodina nás vždy podporí a stojí pri nás vo chvíľach radosti aj smútku.

 

Preto by sme si mali vážiť každého momentu, ktorý strávime so svojou rodinou. Mali by sme sa učiť byť vďační za to, čo máme a za to, akí sme. Vďaka našim rodičom sme sa stali tým, čím sme a vďaka našim súrodencom sme prežili mnoho zážitkov, ktoré nás formovali do ľudí, ktorými sme dnes.

 

img

nezabudnuteľné chvíle s rodinou

 

Je dôležité vyjadrovať svoju vďačnosť za rodinu nielen v tento deň, ale pravidelne. Malým prejavom vďačnosti môže byť napríklad upratovanie, varenie alebo pomáhanie s deťmi. Týmto spôsobom ukážeme, že si vážime času, ktorý trávime so svojou rodinou, a že chceme byť súčasťou jej života.

 

Význam rodiny by sme mali zdôrazňovať nielen v deň jej oslavy, ale pravidelne. Je to jedna z najdôležitejších hodnôt, ktoré nám život ponúka. Preto si uvedomujme, aké veľké šťastie máme, že máme rodinu, ktorá nás miluje a podporuje a vyjadrujme jej svoju vďačnosť a lásku nielen v deň rodiny, ale každý deň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies