BRATISLAVA - Dnešný recept je ako stvorený pre každého gurmána.
Potrebné suroviny: 3 PL kečupu, 1 PL horčice, 0,2 dl oleja, 2 ks cibule, 1 štipka štiplavej papriky, 1 ČL soli, 0,2 dcl vody, 1 ČL mletého čierneho korenia, 1 králik, 1 ČL mletej papriky
Príprava receptu: Králika umyjeme a naporcujeme na menšie kúsky. Cibuľu a cesnak nakrájame na malé kúsky. Zo všetkých ingrediencií vymiešame marinádu, ktorú vylejeme do väčšieho pekáča. Kúsky z králika uložíme do marinády a necháme v chlade 24 hodín marinovať. Vložíme do vyhratej rúry a 1 a 1/2 hodiny pečieme.
Dobrú chuť!
Kríza, ktorú priniesol koronavírus, nás silno zasiahla. Vopred ďakujeme každému, kto zašle hoci len niekoľko centov na náš
účet SK30 7500 0000 0040 2698 9329 Pomôžete tak ľudom, ktorí už roky pracujú pre vás, našich čitateľov, a to aj napriek nižšiemu platu či predĺženému pracovnému času.
Zdroj: netky JH
Foto: Pixabay
Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk