Slovanet prevzal RadioLAN, plánujú spoločný rozvoj a partnerskú spoluprácu

NETKY.SK • 3 Marec 2022, 21:36 • 2 min
Slovanet prevzal RadioLAN, plánujú spoločný rozvoj a partnerskú spoluprácu

BRATISLAVA – Telekomunikačný operátor Slovanet prevzal regionálneho poskytovateľa RadioLAN - ten však zostáva pôsobiť na trhu bez zmeny. Obaja operátori plánujú spoločný rozvoj a partnerskú spoluprácu. Informovali o tom obe spoločnosti vo štvrtok.

slovakia

left justify in out

Slovanet vyzdvihol, že napriek 100-percentnému vlastníctvu RadioLAN-u ho necháva na trhu pôsobiť bez zlúčenia, z pohľadu zákazníkov sa teda nič nemení. Akvizíciu RadioLAN-u plánuje Slovanet rozvíjať na investično-partnerskej báze, ktorej cieľom je vzájomná spolupráca operátorov a synergia najmä v oblasti know-how, nových technológií, optimalizácie sietí, zvýšenia dostupnosti služieb a posilnenia spoločného postavenia na trhu. Spolu budú mať viac než 100 000 zákazníkov. RadioLAN je podľa štatistík Regulačného úradu najväčším poskytovateľom širokopásmového prístupu k internetu prostredníctvom fixnej rádiovej siete.

 

img

 

Od roku 2004 je alternatívnym poskytovateľom telekomunikačných služieb pre domácnosti aj pre firmy. Ponúka internet, televíziu, telefonovanie, dátové a hlasové služby, správu sietí, návrhy a realizácie štrukturovanej kabeláže s možnosťou prenájmu a systémovej integrácie. Slovanet patrí medzi poskytovateľov vysokorýchlostného internetu na Slovensku. Ponúka internetové pripojenie, telefónne služby a digitálnu televíziu pre domácnosti. Vo firemnom sektore poskytuje integrované komunikačné a hlasové služby, virtuálne privátne siete a bezpečnostné riešenia menším či stredným podnikom, ako aj veľkým slovenským organizáciám.

 

Možno vás zaujem: Európska únia pomôže Slovensku so zvládaním pomoci pre Ukrajincov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies