Strana Sme rodina je pripravená na dohodu s ministerkou Kolíkovou o úpravách v kolúznej väzbe

NETKY.SK • 16 Máj 2021, 11:14 • 2 min
Strana Sme rodina je pripravená na dohodu s ministerkou Kolíkovou o úpravách v kolúznej väzbe

BRATISLAVA - Milan Krajniak tvrdí, že strana Sme rodina je pripravená na dohodu s ministerkou Kolíkovou o úpravách v kolúznej väzbe.

slovakia

left justify in out

Poslancov čaká hlasovanie o novele Trestného poriadku upravujúcej lehotu kolúznej väzby, ktorú predložila poslankyňa Sme rodina Petra Hajšelová. Pokračovať v rokovaní 28. schôdze budú opäť od utorka. Koalícia diskutuje o Hajšelovej návrhu skrátenia základnej lehoty kolúznej väzby. Podobný návrh pripravila i ministerka spravodlivosti Mária Kolíková. Tá tvrdí, že jej návrh by mohol prísť do parlamentu už na ďalšiu schôdzu.

 

Prečítajte si tiež: Mária Kolíková kritizuje, že sa o kolúznej väzbe rokuje ako o poslaneckom návrhu

 

Kolíková kritizuje, že Hajšelovej návrh nie je odkonzultovaný. Boris Kollár zase vytkol ministerke, že neprišla s návrhom skôr. Hajšelovej novelu sú okrem Sme rodina a opozície ochotní podporiť i niektorí poslanci OĽANO. Milan Krajniak tvrdí, že strana Sme rodina je pripravená na dohodu s ministerkou Kolíkovou o úpravách v kolúznej väzbe. “Sme pripravení ustúpiť a počúvať rozumné argumenty,” povedal Krajniak v TA3.

 

Súvisiaci článok: Boris Kollár naložil ministerke spravodlivosti. Držať ľudí v kolúznej väzbe mesiace či roky, Sme rodina odmieta

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies