Žilina po nepresvedčivých výkonoch odvolala trénera! Vedenie klubu chce kouča z Čiech

NETKY.SK • 29 November 2017, 11:20 • 2 min
Žilina po nepresvedčivých výkonoch odvolala trénera! Vedenie klubu chce kouča z Čiech

Žilina - Vedenie hokejového tipsportligového klubu MsHK DOXXbet Žilina odvolalo hlavného kormidelníka Stanislava Škorvánka. Dôvodom sú nepresvedčivé výkony a výsledky mužstva, ktoré sa nachádza na siedmej priečke tabuľky. Oficiálne to potvrdil generálny manažér klubu Milan Čanky.

slovakia

left justify in out

"Trénerovi Škorvánkovi ďakujeme za odvedenú prácu a želáme mu veľa šťastia v ďalšom hokejovom živote," uvádza sa v strohom odkaze na facebookovom profile žilinského klubu. Klub oznámi meno nového kormidelníka vo štvrtok 30. novembra, malo by ísť o českého trénera.

 

"Výsledky nášho tímu neboli ideálne a vyústili do zmeny na trénerskom poste. Predstavenstvo klubu malo dlhé, asi štvorhodinové zasadnutie, na ktorom sa riešili dôvody, okolnosti a mnoho ďalších vecí súvisiacich s tímom. Pán Škorvánek vzal svoje odvolanie profesionálne a my mu za odvedenú prácu ďakujeme. Uznávame, že mal aj smolu na zranenia viacerých hráčov. Počas sezóny sme už siahli k viacerým zmenám v kádri a sme presvedčení, že toto mužstvo má na to, aby hralo na vyšších priečkach tabuľky," uviedol Čanky. 

 

Žilinský tím má po 25 odohraných zápasoch na konte 31 bodov a patrí mu siedma priečka. Na deviate Nové Zámky má iba trojbodový náskok.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies