Zázraky v Afrike pokračujú: Chromý chlapec začal odrazu chodiť

NETKY.SK • 18 August 2016, 17:30 • 2 min
Zázraky v Afrike pokračujú: Chromý chlapec začal odrazu chodiť

MWANZA - V Afrike aj naďalej pokračujú veľkolepé kampane uzdravenia a kázania evanjelia pod vedením evanjelistu Daniela Kolendu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na týchto špeciálnych bohoslužbách sa dejú neuveriteľné zázraky. Hluchí počujú, slepí vidia, chromí chodia. Čo je ale najfascinujúcejšie, že ľudia ktorí nikdy nepočuli o Ježišovi začínajú veriť a stávajú sa kresťanmi, čítajú bibliu a veria, že to je skutočne Božie slovo. K Ježišovi sa obracajú aj veľké zástupy moslimov, ktorí po Božom dotyku zistia, že jediný Boh je ten o ktorom píšu Sväté písma. Boh, ktorý stvoril prvých ľudí - Adama a Evu a poslal svojho syna Ježiša Krista, ktorý bol vzkriesený a sedí po pravici Otca v nebi. On poslal na zem Ducha Svätého, ktorý robí veľké zázraky skrze svojich služobníkov, tak ako to čítame v Biblii. Hluchí počujú, slepí vidia, chromí chodia a chudobným je kázané evanjelium.

 

Obrovské zázraky sa diali aj pred nedávnom v Mwanze, Tanzánii. Malé dievča (na obrázku) bolo hluchonemé a po modlitbe Daniela Kolendu začalo počuť a hovoriť. Bola veľmi roztomilá, opakovala po Danielovi „Jesu“ a „Haleluja.“

 

img

 

Dve ženy s nádormi svedčili ako mali nádory a po modlitbe úplne zmizli. Jedna žena opísala udalosť, ktorá sa odohrala pred viacerými rokmi. Postihnutá bláznovstvom pobehovala pred tým nahá po okolí. Po modlitbe Daniela Kolendu úplne vyzdravela. Vrátila sa jej normálna myseľ a dokonca si založila rodinu. 

 

Po kázaní evanjelia Daniela Kolendu reagovalo tísíce ľudí na výzvu spasenia a obrátenia sa k Ježišovi Kristovi. Zázraky sa opäť diali po celom tom mieste. Uzdravený bol chlapec na vozíku, ktorý desať rokov nechodil. (na obrázku)

 

img

 

V Afrike je veľa ľudí, ktorí sa zaoberajú okultizmom a čarodejníctvom. Jeden šaman hovoril svedectvo ako zakúsil Božiu lásku. Boh sa ho tak dotkol, že hneď vedel že On je tá správna cesta. Priniesol rôzne modloslužobné predmety a na mieste ich spálil. 

 

Na pódium prišla jedna žena, ktorá povedala dojemný príbeh. Táto žena umierala na HIV, v dobe keď pred dvadsiatimi rokmi začala v Afrike služba CfaN. V tej dobe sa za ňu pomodlil Reinhard Bonnke, ktorý je učiteľom Daniela Kolendu, ktorý prevzal túto prácu v Afrike. Žena cítila po celom tele elektrizujúcu Božiu moc. Keď navštívila opäť lekára, povedal jej úžasnú správu - HIV je negatívne! Tento veľký zázrak obstál v skúške času. Aj po dvadsiatich rokoch je žena úplne zdravá. Ježiš uzdravuje aj v dnešnej dobe. Je stále ten istý. Tak ako chodil niekedy na zemi a uzdravoval ľudí, robí to aj dnes v tejto dobe.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies