V Malokarpatskom múzeu budú variť tradičné zabíjačkové jedlá - Gurmán Tretie tohtoročné stretnutie z cyklu Ako to robili naše babky sa ponesie v znamení zabíjačky. Uskutoční sa počas nadchádzajúceho piatka a soboty (23.
Tretie tohtoročné stretnutie z cyklu "Ako to robili naše babky" sa ponesie v znamení zabíjačky. Uskutoční sa počas nadchádzajúceho piatka a soboty (23.-24.11.) od 14.00 h v Malokarpatskom múzeu v Pezinku.
"Podujatie priblíži zvyky a tradičné postupy spojené s prípravou zabíjačkových dobrôt z obdobia našich starých mám. Každý, kto príde, získa nielen overené recepty, ale aj netradičný zážitok," povedal predseda BSK Pavol Frešo.
Malokarpatské múzeum v Pezinku je v pôsobnosti Bratislavského samosprávneho kraja. Kulinárske zabíjačkové špeciality na pripravovanom 10. ročníku kurzov varenia tradičných jedál budú môcť účastníci aj ochutnať.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies