V Bulharsku sa vykryštalizoval zrejme nový tréner našej futbalovej reprezentácie

NETKY.SK • 26 Október 2020, 18:56 • 2 min
V Bulharsku sa vykryštalizoval zrejme nový tréner našej futbalovej reprezentácie

Český tréner Pavel Vrba získal s Ludogorcom Razgrad bulharský titul a postúpil do skupinovej fázy Európskej ligy. Neuspel však v kvalifikácii Ligy majstrov, a zrejme aj preto sa musel z Razgradu predčasne porúčať. Bulharské a následne aj české médiá píšu o tom, že je to teraz ideálny kandidát na uvoľnený post trénera slovenskej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

V Ludogorci to nevyšlo 

Nedávno vymenovaný Štefan Tarkovič je len dočasný tréner na tri zápasy novembrového asociačného termínu. V Ludogorci by mal Vrbu nahradiť Stanimir Stoilov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Tipsport (@tipsportcz),


"Vrba bol prepustený nie za výsledky, ale zlú hru mužstva v posledných zápasoch. Po rozhodnutí vedenia klubu v Razgrade sa Vrba čoskoro stane trénerom slovenskej reprezentácie. Mal by viesť slovenské mužstvo už v rozhodujúcom súboji o postup na majstrovstvá Európy," napísal portál 24chasa.bg.

 

Zloženie proti Írom 

Minimálne v jednom sa však tento zdroj mýli - Vrba určite nepovedie Slovákov 12. novembra v Severnom Írsku v boji o ME 2021. Hlavný tréner v tomto zápase bude už vyššie spomenutý Tarkovič, ktorému budú pomáhať Marek Mintál a Samuel Slovák.

 

img


Aj podľa českého portálu iDnes.cz však dáva budúce spojenie 56-ročného Vrbu so slovenskou reprezentácie zmysel. "Jeho meno má u našich východných susedov zvuk. Pri slovenskej reprezentácii už bol ako asistent v rokoch 2006 - 2008 a pred 12 rokmi doviedol Žilinu k majstrovskému titulu," napísal český portál.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies