Úradujúci hokejoví majstri sa po zdolaní trenčianskych vojakov posilnili o tohto Kanaďana

NETKY.SK • 17 December 2020, 10:41 • 2 min
Úradujúci hokejoví majstri sa po zdolaní trenčianskych vojakov posilnili o tohto Kanaďana

Hokejový klub HC´05 po dôležitej výhre už pod novým trénerom Miroslavom Chudým informoval o novej posile.

slovakia

left justify in out

V klube úradujúcich slovenských šampiónov, ktorí titul získali trikrát za sebou, sa v zatiaľ nie celkom vydarenej sezóne posilní obrana. Ako informuje klubový web hc05.sk „zmluvu do konca sezóny 2020/21 podpísal s HC ´05 Banská Bystrica kanadský obranca Marc-Olivier Crevier-Morin“.

 

 

Ide o 24-ročného obrancu, ktorý predtým hrával v lige ECHL, naposledy v tíme Maine Mariners. „V 49 stretnutiach získal trinásť bodov za štyri góly a deväť asistencií. Predtým dva roky hrával za Wichitu Thunder, kde krátko pôsobil taktiež Guillaume Asselin,“ píše klubový web s tým, že predtým štyri roky bol v Gatineau Olympiques v juniorskej lige QMJHL. „Jeho spoluhráčom bol aj Alex Breton,“ dopĺňa hc05.sk.

 

Tento nový banskobystrický obranca bol už aj v kempe jedného z najslávnejších klubov sveta – Montreal Canadiens. „S trénermi sme sa zhodli, že by sa nám hodil ešte jeden defenzívny obranca, ktorý vie pritvrdiť. Marc nám prišiel vhod. Jeho mužstvo nezačína sezónu v ECHL, keďže sa vzhľadom na situáciu okolo koronavírusu neprihlásilo,“ prezradil Július Koval, ktorý v klube pod Urpínom pôsobí ako športový manažér.

 

 

Hokejisti z mesta SNP sú aktuálne na 10. mieste. Po víťazstve na ľade Dukly Trenčín sa tím Miroslava Chudého posunul v tabuľke TIPOS extraligy pred maďarský Miškovec na 10. miesto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies