Tento muž mal neuveriteľné šťastie! Prežil pád obrovského stromu na auto, v ktorom sedel

NETKY.SK • 18 Máj 2021, 06:22 • 2 min
Tento muž mal neuveriteľné šťastie! Prežil pád obrovského stromu na auto, v ktorom sedel

MONTGOMERY - Henriho môžeme považovať za veľkého šťastlivca. Sedel v aute, keď na neho spadol strom, ktorý zasiahol blesk.

slovakia

left justify in out

Henri Cheramie (37) sedel 4. mája vo svojom aute počas búrky. Zazrel blesky, zastal a pozeral cez strešné okno, aby zistil, čo sa deje. Zrazu zistil, že predná časť jeho vozidla bola práve rozdrvená obrovským stromom zasiahnutým bleskom.Určite by ho zabil, keby sa pár sekúnd predtým nepohol. „Videl som, ako blesk len oblúkom prešiel cez oblohu a narazil do stromu,“ povedal Cheramie. Zistil, že polka jeho tela od pása nahor už trčí von z auta, pretože strecha auta klesla pod tlakom stromu.

 

img

 

Cheramie prijal túto hrôzostrašnú príhodu s dobrou náladou. Možno práve preto, že je stand-up komikom. Celú situáciu pripodobnil ku klasicky ťažkému pondelku, aj keď sa situácia odohrala v utorok. "Bol to napondelkovejší utorok," dodal humorne Cheramie. Keď sa však znova začul udrieť blesk, nesmial sa. Tentokrát zachytil neďaleké elektrické vedenie. „Elektrické vedenie za mnou sa rozhodlo explodovať,“ zaspomínal Cheramie.

 

img

 

"Keď sa to stalo, elektrina len zaiskrila a všetko sa rozsvietilo, a ja som začul prasknutie elektrického vedenia, a vtedy som začal kričať o pomoc. Nechcel som zomrieť," dodal. Ochranári, ktorí pracovali neďaleko, spozorovali túto neuveriteľnú scénu a pokúsili sa ho dostať von hneď, ako zavolali tiesňovú linku. Hneď ako dorazili hasiči, dali mu prilbu, ochranné okuliare a prikryli ho plachtou. Následne rozrezali jeho Hondu na kúsky, aby ho mohli odtiaľ dostať. „Keby moja obrovská hlavička neprešla cez to strešné okno, neviem, kde by som bol teraz,“ zavtipkoval.

 

 

img

 

Je pozoruhodné, že Cheramie nepotreboval ani sanitku. Mal len drobné odreniny a modriny. Polícia ho odviezla domov. Rodák z Louisiany však mal veľké šťastie. Len o chlp totiž minul plnú silu hurikánu Katrina v roku 2005, keď z mesta ušiel niekoľko hodín predtým. V roku 2011 žil v Tuscaloose v Alabame a z oblasti sa odsťahoval len tri dni predtým, ako sa ňou 27. apríla toho roku prehnalo tornádo. Čo myslíte, má len šťastie alebo šiesty zmysel?

 

Prečítajte si tiež: Hneď po prebudení zažila scénu, ako z hororu. Ventilátor jej spôsobil riadny šok

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies