RYBACIA POLIEVKA - Gurmán Suroviny 1 menší kapor, vnútornosti (ikry, mlieč, pečeň), 1 mrkvu, 1 kaleráb, 1 zeler, olej, rybací bujón, soľ, bobkový list, čierne celé korenie, nové korenie, cibuľu, cesnak, krupicu na zahustenie Príprava Do hrnca s vodou vl
Suroviny:
1 menší kapor, vnútornosti (ikry, mlieč, pečeň), 1 mrkvu, 1 kaleráb, 1 zeler, olej, rybací bujón, soľ, bobkový list, čierne celé korenie, nové korenie, cibuľu, cesnak, krupicu na zahustenie
Príprava:
Do hrnca s vodou vložíme očistenú cibuľu, cesnak, korenie, soľ, očistené kúsky rýb, vnútornosti a uvaríme do mäkka. Zeleninu očistíme, postrúhame na veľkom strúhadle. Keď je mäso mäkké, vývar zlejeme, odložíme, rybu oberieme od kostí, vnútornosti nakrájame na malé kúsky. Vo väčšom hrnci opražíme zeleninu na oleji, podlejeme troškou vývaru a podusíme. Pridáme bujón, ostatný vývar a vložíme pripravené mäso a vnútornosti. Na záver prisypeme za hrsť krupice, necháme prejsť varom a dosolíme podľa chuti.
Zdroj: autor.redakcia
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies