Rošindolský trh ponúkne ochutnávky čerstvých lokálnych produktov

NETKY.SK • 7 Október 2023, 16:30 • 2 min
Rošindolský trh ponúkne ochutnávky čerstvých lokálnych produktov

RUŽINDOL - Tradičné špeciality i rôzne tvorivé dielne ponúkne šiesty ročník Rošindolského trhu. V obci Ružindol v Trnavskom okrese sa koná v sobotu od 15.00 h.

slovakia

left justify in out

Ako uviedli organizátori z občianskeho združenia (OZ) Dedina, návštevníci nájdu na Rošindolskom trhu stánky s domácimi potravinami, sirupmi, čerstvou kávou, lokšami i gurmánskymi špecialitami od lokálnych predajcov. "Naša obec veľmi rada podporuje miestnych výrobcov i ostatných predajcov z okolia. Každoročne organizujeme toto autentické podujatie a musím povedať, že Rošindolský trh je lákadlom nielen pre domácich, ale aj pre mnoho cezpoľných návštevníkov," povedala Veronika Velická z OZ Dedina.

Stánky miestnych výrobcov a tvorivých dielní doplní výstava ovocia, zeleniny, kvetov a tradičných výšiviek v Kultúrnom dome Ružindol už po 14.00 h. Oficiálne otvorenie trhu sa koná o 15.00 h. "Mysleli sme aj na najmenších návštevníkov, ktorých zabavia tvorivé dielničky a interaktívne divadielko Zábavka," dodala Velická.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: TASR / Michal Svítok
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies