REPORTÁŽ: Raperi Ego a Kali po prvýkrát spolu v jednej skladbe, Netkám prezradili ako sa to stalo!

NETKY.SK • 1 Júl 2021, 15:38 • 2 min
REPORTÁŽ: Raperi Ego a Kali po prvýkrát spolu v jednej skladbe, Netkám prezradili ako sa to stalo!

Výnimočné spojenie - raperi Ego a Kali spolu v jednej skladbe! Novinku „Cítim sa“ má na konte legendárny DJ Hajtkovič, ktorý si na spoluprácu prizval oboch raperov. Ego a Kali exkluzívne Netkám porozprávali, ako to celé vzniklo, kde sa nakrúcal klip a aj to, či môžu byť raperi kamaráti!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Po prvýkrát v hudobnej histórii sa spolu v jednej skladbe stretli interpreti Michal Straka alias Ego a Kali. Ide o titulnú skladbu z producentského albumu DJa Hajtkoviča s názvom „Cítim sa“. Inštrumentálny podklad nového hitu nesie nezameniteľný Hajtkovičov rukopis. 

 

„Celé to zorganizoval DJ Hajtkovič a spojil nás s Kalim. Pretože my ešte spolu nemáme žiadnu spoločnú skladbu. Som rád, že to vzniklo, je to také letné, reggaetonové, také „Kaliovské“. Kali bol v skladbe prvý a ja som do toho dal svoj feel,“ prezradil Ego.

 

img

 

„Hajtko vybavil Ega, čo som bol prekvapený, lebo Ego moc nedáva do týchto reggaetonových skladieb. Ale dal to veľmi dobre, tak som veľmi rád,“ hovorí Kali.

 

K singlu vznikol aj letný videoklip, ktorý má na konte Illuminate Production. Režisérovi Martinovi Mikovi sa podarilo skvelo zachytiť atmosféru skladby tematickými ilustračnými zábermi.

 

img

 

„Klip sme nakrúcali v Bratislave na rôznych grafiťáckych miestach a v Žiline v hoteli Holliday In. S DJ Hajtkovičom som už v minulosti spolupracoval, ešte keď začínal Kontrafakt. Je členom skupiny Luza a ja som sa v nich kedysi videl, budem mať pred nimi rešpekt už navždy,“ prezradil Ego.

 

DJ Hajtkovič sa venuje hudbe, produkcii a hraniu vyše 23 rokov. Jeho najnovší klip „Cítim sa“ si môžete pozrieť TU




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies