Pri požiari obytného domu v Londýne zahynuli štyri deti

NETKY.SK • 17 December 2021, 09:57 • 2 min
Pri požiari obytného domu v Londýne zahynuli štyri deti

LONDÝN - Privolaní hasiči na Collingwood Road okamžite začali s resuscitáciou detí do príchodu sanitiek.

slovakia

left justify in out

Štyri deti zahynuli v noci na piatok pri požiari obytného domu v Londýne. Informovali o tom agentúra AP a televízia BBC. K požiaru došlo vo štvrti Sutton na juhu britskej metropoly a zasahovalo pri ňom približne 60 hasičov. Tí deti vyniesli z domu a poskytli im prvú pomoc, kým na miesto nedorazila záchranná služba, ktorá deti odviezla do dvoch rozličných nemocníc. Tam ich však neskôr prehlásili za mŕtve.

 

img

 

Susedia pre BBC uviedli, že obeťami sa zrejme stali dva páry dvojičiek, pričom sa predpokladá, že ani jedno z detí nemalo viac ako päť rokov.

 

Je to nehoda, ktorá nás všetkých ochromila hlbokým smútkom... Súcitím, s rodinou a priateľmi detí, s celou komunitou a s každým, koho tento požiar ovplyvnil," uviedol veliteľ londýnskeho hasičského zboru Andy Roe. Metropolitná polícia uviedla, že momentálne nie je nikto zadržaný a príčina požiaru zatiaľ nie je známa.

 

Možno vás zaujeme: VIDEO: Vyše 300 000 ľudí na Filipínach muselo opustiť svoje domovy!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies