Prešovská polícia vyzýva svedkov dopravnej nehody v Prešove zo dňa 3. 11. o informácie k priebehu nehody

NETKY.SK • 15 November 2023, 11:15 • 2 min
Prešovská polícia vyzýva svedkov dopravnej nehody v Prešove zo dňa 3. 11.  o informácie k priebehu nehody

PREŠOV - V piatok (03.11.2023) krátko pred 17-tou hodinou došlo v Prešove, na Ul. A.G. Svobodu na vyznačenom a osvetlenom priechode pre chodcov k zrážke osobného motorového vozidla zn. Citroen C4 a chodkyne. Z dôvodu objektívneho prešetrenia všetkých okolnosti tejto nehody žiada polícia prípadných svedkov, ktorí by mali akékoľvek informácie k priebehu nehody, aby sa prihlásili buď na známe číslo 158 alebo 0961 80 3510.

slovakia

left justify in out

V piatok (03.11.2023) krátko pred 17-tou hodinou  došlo v Prešove, na  Ul. A.G. Svobodu na vyznačenom  a osvetlenom  priechode pre chodcov k zrážke osobného motorového vozidla zn. Citroen C4  a  chodkyne. Po nehode  sa 46 ročný  vodič  ako  aj  81 ročná chodkyňa podrobili dychovým skúškam, v oboch prípadoch boli  výsledky negatívne. Neskôr sa ale  žene  zhoršil zdravotný stav, nasledujúci deň  na následky zranení zomrela.   Polícia v danom prípade  vedie trestné stíhanie za prečin usmrtenie, preveruje a skúma všetky okolnosti  tejto  tragickej  udalosti.

 

"Z dôvodu objektívneho prešetrenia všetkých okolnosti tejto nehody   žiadame prípadných  svedkov,  ktorí  by mali  akékoľvek  informácie  k priebehu nehody (prípadne videozáznam  zo zachytenia priebehu  nehody) alebo sa v tom čase nachádzali  na uvedenom  mieste  a vedeli by poskytnúť  dôležité informácie  aby sa prihlásili  na  známom telefónnom  čísle 158, alebo na číslach 0961 80 3510.  Svedkovia informácie môžu oznámiť  aj osobne na ktoromkoľvek  policajnom oddelení  alebo na našej FB stránke Policajného zboru," hovorí mjr. Ing. Jana Ligdayová z Krajského riaditeľstva PZ v Prešove.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ Prešov, Foto: KR PZ Prešov
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies