Polícia reaguje na kauzu súvisiacu s ublížením na zdraví a nedovoleným ozbrojovaním

NETKY.SK • 24 Júl 2022, 10:42 • 2 min
Polícia reaguje na kauzu súvisiacu s  ublížením na zdraví a nedovoleným ozbrojovaním

BRATISLAVA - Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave sa ohradzuje proti nepravdivým tvrdeniam, ktoré boli zverejnené v priebehu tohto týždňa.

slovakia

left justify in out

V priebehu dnešného dňa sme zaznamenali prostredníctvom sociálnych sietí článok s názvom „MIKULCOVSKO – HAMRANOVSKÁ POLÍCIA MÁ UŽ NATOĽKO ROZVIAZANÉ RUKY, ŽE NETUŠIA, KOMU VYDALI ZAISTENÉ AUTO. MAJITEĽ AUTA TO NEBOL.“ Článok popisuje okolnosti prípadu, ktorý je aktuálne vo vyšetrovaní policajtov Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I v súvislosti s ublíženim na zdravi a nedovoleným ozbrojovaním zo dňa 10. 7. 2022," uviedla polícia na sociálnej sieti. 

 

Prečítajte si aj: ROZHOVOR Sestry Jančové hrajú futbal a tvoria komiksy

 

img

 

„Polícia pátra po aute, ktoré mala zadržané. Kto si ho odviezol, nevedno. Jeho majiteľ a šéf autopožičovne len nechápavo krúti hlavou. Auto bolo na polícii po tom, čo s ním spáchali trestný čin. Majiteľ auta tvrdí, že ho bratislavská polícia pred týždňom kontaktovala, že majú jeho auto. Vlastní totiž autopožičovňu s 35-timi luxusnými autami. ,Polícia uviedla, že je auto v poriadku, zadržané. Musia ho prehľadať, na, čo potrebujú tri až päť hodín a potom mi bude vrátené´,“ uviedol Mikailo Pirgozi, majiteľ autopožičovne," uvádza sa okrem iného v článku. 

 

img

 

Reakcia polície

 

Hovorca polície poskytol na žiadosť autora článku pri príprave jeho reportáže stanovisko Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave, v ktorom bolo jasne uvedené, že zo strany policajtov nikdy nedošlo k zaisteniu predmetného vozidla. K tomu v čase zastavenia tohto vozidla nebol žiadny zákonný dôvod, a preto po vykonaní potrebných úkonov na mieste bolo osobe, ktoré ho v tom čase užívala, umožnené s ním z miesta odísť. Policajti v rámci vyšetrovania našli miesto, na ktorom predmetné vozidlo bolo zaparkované a následne si majiteľ pre toto vozidlo osobne prišiel," dávajú veci na pravú mieru policajti. 

 

Polícia tiež uviedla, že s prihlaidnutím na to, že v danej veci vyšetrovanie aj naďalej pokračuje, nebude zverejňovať ani poskytovať ďalšie bližšie informácie k prípadu, aby nezmarila vyšetrovanie. 

 

Zo sveta: Šéf európskej energetiky: Nie sme pripravení prežiť zimu bez ruského plynu!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies