Polícia pátra po nezvestnej 29-ročnej Sandre Káčerovej

NETKY.SK • 17 Február 2023, 10:29 • 2 min
Polícia pátra po nezvestnej 29-ročnej Sandre Káčerovej

BRATISLAVA - Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku pátrajú po 29-ročnej Sandre Káčerovej. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

slovakia

left justify in out

"Nezvestná odišla 16. februára z Psychiatrickej nemocnice Philippa Pinela v Pezinku na doposiaľ neznáme miesto za predpokladu, že sa môže pohybovať v meste Pezinok v lokalite Sever alebo Cajlanská cesta," uviedla policajná hovorkyňa. Káčerová je vysoká 175 centimetrov, má chudú postavu, dlhšie blond vlasy, modré oči, tetovanie na krku s dátumom narodenia a môže mať okuliare. Oblečenú mala dlhú čiernu zimnú bundu po kolená a čierne legíny. Akékoľvek informácie k jej súčasnému pobytu a pohybu občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti polície. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies