Olympíjska víťazka obvinila nemenovaného funkcionára zo sexuálneho napadnutia

NETKY.SK • 16 Január 2021, 11:16 • 2 min
Olympíjska víťazka obvinila nemenovaného funkcionára zo sexuálneho napadnutia

ATÉNY - Priznala, že sa cítila "prázdna a ponížená".

slovakia

left justify in out

V roku 2004 vyhrala pod piatimi kruhmi zlatú medailu, dnes obviňuje nemenovaného funkcionára zo sexuálneho napadnutia. Reprezentantka Grécka v jachtingu, Sofia Bekatoruová hovorí, že sa to stalo ešte v roku 1998 keď mala 20 rokov, počas prípravy na OH 2020 v Sydney. Úspešná športovkyňa uviedla, že prestaviteľ Gréckej jachtárskej federácie sa dopustil "oplzlého skutku", keď ju pozval do svojej hotelovej izby so zámienkou prediskutovania tímovej prípravy. Tiež sa priznala, že sa cítila "prázdna a ponížená".

 

 

Vlajkonosička gréckej výpravy na OH 2016 v brazílskom Riu de Janeiro odkryla toto tajomstvo počas štvrtkového online vystúpenia na podujatí organizovanom tamojším ministerstvom kultúry a športu. Meno funkcionára neuviedla, no označila ho ako vysokopostaveného člena federácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies