Oliwia zomrela po chybe otca: Celá rodina je pod dohľadom lekárov!

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 12:12 • 2 min
Oliwia zomrela po chybe otca: Celá rodina je pod dohľadom lekárov!

RYBNIK – Poľsko stále otriasa obrovská tragédia. Štyridsaťročný Krysztof S. zabudol svoju trojročnú dcéru Oliwiu v aute, ktorá v dôsledku obrovských horúčav zomrela.

slovakia

left justify in out

Otec Krysztof S. mal svoju dcéru najskôr odviezť do škôlky, lenže namiesto toho išiel rovno do práce a na Oliwiu úplne zabudol. „Vo vozidle bolo okolo 70 stupňov Celzia. Smrteľná teplota pre dieťa je 41,5 stupňa,“ povedala pre poľské média hovorkyňa polície Aleksandra Nowarová.

 

img

 

Polícia ešte stále nemohla Krysztofa kvôli jeho psychickému stavu vypočuť. S najväčšou pravdepodobnosťou však Oliwia zaspala na detskej sedačke, a tak Krysztof zabudol, že ju má najskôr odviezť do škôlky. Podľa výpovede človeka z jeho blízkeho okolia, veľa pracoval a bol veľmi unavený.

 

img

 

Obrovský šok zažil Krysztof keď prišiel po práci k svojmu autu. „Počula som krik a videla som pri aute muža. Kričal a plakal,“ povedala pre poľské médiá svedkyňa. Ďalší svedkovia videli Oliwiinu matku Soniu ako objímala svoju mŕtvu dcéru a kričala, že sa prebudí.  

 

Smrť malej Oliwie zasiahla celú rodinu. Na psychiatrii skončil jej otec Krysztof, mama Sonia (37) a pod dohľadom lekárov sú aj starí rodičia a Olíwiin jedenásťročný brat. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies