O budúcnosti série Rýchlo a zbesilo sa po úmrti P. Walkera ešte nerozhodlo

NETKY.SK • 2 December 2013, 19:30 • 2 min
O budúcnosti série Rýchlo a zbesilo sa po úmrti P. Walkera ešte nerozhodlo

LOS ANGELES - Budúcnosť série akčných celovečerných filmov Rýchlo a zbesilo zostáva vzhľadom na víkendové úmrtie hollywoodskej hviezdy Paula Walkera naďalej otázna. Filmová spoločnosť Universal Pictures sa zatiaľ nevyjadrila ani k otázke, či dodrží plánovaný termín svetovej premiéry Fast & Furious 7, ohlásenej na 11. júla 2014. Americké médiá dnes informovali, že viacero nosných scén tejto snímky s Walkerom ešte nenakrútili.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na mieste dopravnej nehody severne od Los Angeles, kde vyhasol vo veku 40 rokov život talentovaného herca, fanúšikovia skladajú kvety, srdiečka a odkazy pre svoj idol. Kolegovia zosnulého, Vin Diesel i Jordana Brewsterová, ako aj režisér James Wan v prvých reakciách netajili prekvapenie a smútok z nečakaného Walkerovho odchodu.

Herec zahynul podľa dostupných informáciách v troskách športového vozidla Porsche Carrera GT červenej farby, v ktorom sedel ako spolujazdec s priateľom a finančným poradcom Rogerom Rodasom. Obaja smerovali na charitatívnu akciu Walkerovej iniciatívy Reach Out Worldwide, keď vodič stratil kontrolu nad vozidlom a narazil do stromu. Auto po náraze explodovalo a začalo horieť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies