Morgan Freeman urobil pekné gesto: Takto zachraňuje planétu

NETKY.SK • 26 Marec 2019, 12:19 • 2 min
Morgan Freeman urobil pekné gesto: Takto zachraňuje planétu

Obľúbený herec Morgan Freeman sa na "staré kolená" začal venovať krásnej veci, ktorou pomáha nám všetkým.

slovakia

left justify in out

Vymieranie včelstiev je momentálne pálčivým problémom doby, ktorá životnému prostrediu veľmi nepraje. Ako kedysi povedal uznávaný vedec Albert Einstein, „Keď vymrú včely, ľudstvu nezostávajú viac, než štyri roky života.“ To si uvedomuje aj 81-ročný americký herec Morgan Freeman a rozhodol sa, že svojím dielikom prispeje k zlepšeniu situácie.

 

img

 

Herec sa už od roku 2014 venuje chovu včiel. Na svojom 124 akrovom pozemku pestuje mnohé rastliny, ktoré sú pre nich mimoriadne vhodné. Patrí k nim levanduľa, ďatelina i magnólie. Postupne im tu vytvoril dokonalý a ničím nerušený raj, do ktorého umiestnil 26 včelích rodín.

 

Morgan si dôležitosť tohto drobného a užitočného hmyzu dobre uvedomuje, preto sa rozhodol, že im zabezpečí také podmienky, aby mohli žiť v úplnom pokoji v harmónii s prírodou. Dokonca nezbiera ani ich med, jediné, čo robí je, že ich prikrmuje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love working... but I also love my weekends. #TGIF #GolfDay

Príspevok, ktorý zdieľa Morgan Freeman (@morganfreeman_revelations),

Keď Freeman chodí úle a rastliny na svojom pozemku kontrolovať, nikdy nenosí ochranný odev. Ako povedal, doteraz ho neuštipla ani jediná včela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies