Manželka thajského policajta je podozrivá z vraždy deviatich ľudí kyanidom, motívom mohli byť peniaze

NETKY.SK • 26 Apríl 2023, 11:00 • 2 min
Manželka thajského policajta je podozrivá z vraždy deviatich ľudí kyanidom, motívom mohli byť peniaze

BANGKOK - Thajská polícia zadržala manželku vysokopostaveného policajného dôstojníka, ktorá je podozrivá zo zavraždenia deviatich ľudí kyanidom.

slovakia

left justify in out

Žena-tridsiatnička bola zadržaná v Bangkoku za sériu vrážd, ku ktorým došlo v priebehu niekoľkých rokov. Podľa vyšetrovateľov by hlavným motívom ženy mohli byť peniaze. "Pitva preukázala, že v telách zavraždených sa našli stopy kyanidu," uviedla thajská polícia s tým, že obetiam bol jed zrejme podaný orálnou formou.

 

Miestna polícia uviedla, že desiata obeť podozrivej ženy otravu prežila, lebo začala zvracať. Manželka dôstojníka však všetky obvinenia voči svojej osobe odmieta. Vyšetrovatelia ženu spočiatku podozrievali len zo zavraždenia jedného z jej známych v provincii Ratčaburi. Neskôr však tento prípad prepojili s úmrtiami spôsobenými otravou kyanidom v ďalších dvoch thajských provinciách. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies