Kurt Russell sa predstaví v novom filme o kryptomenách

NETKY.SK • 16 Jún 2018, 20:00 • 2 min
Kurt Russell sa predstaví v novom filme o kryptomenách

LOS ANGELES – Hollywoodská hviezda Kurt Russell je jedným z mnohých hercov, ktorí sa objavia v pripravovanom filme o kryptomenách.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vo filme nazvanom Crypto sa okrem Russella predstavia aj také mená ako Alexis Bledel, Jeremie Harris či Luke Hemsworth. Dej filmu sa zameriava na mladého agenta, ktorý bojuje proti praniu špinavých peňazí. Agent, ktorého stvárni herec Beau Knapp, sa vracia do svojho rodného mesta New York, aby vyšetril prípad korupcie a podvodu. Russell by sa mal objaviť v roli agentovho otca.

 

img

 

Producenti Crypto označili film za napínavý thriller v štýle The Firm (Firma, 1993 – v hlavnej úlohe Tom Cruise) a The Girl With the Dragon Tattoo (Muži, ktorí nenávidia ženy, 2011 – v hlavnej úlohe Daniel Craig), ale so zápletkou súvisiacou s kryptomenami. Scenár filmu napísali Carlyle Eubank a David Frigerio.

 

"Kryptomeny upútali pozornosť a predstavivosť spotrebiteľov aj podnikateľov po celom svete, ale nikdy o nich nebol natočený film takým odlišným a zároveň vzrušujúcim spôsobom," uviedol Jordan Yale Levine, jeden z producentov filmu Crypto.

 

Film sa aktuálne natáča v New Yorku, avšak dátum vydania ešte nebol oficiálne oznámený.

 

img

 

Crypto môže byť jedným z najvýznamnejších filmov súčasnosti, ktorý sa zameriava na svet kryptomien. Minulý rok sa objavili správy, že bratia Coenovci, ktorí natočili filmy ako The Big Lebowski (Big Lebowski, 1998) a No Country For Old Men (Táto krajina nie je pre starých, 2007), pracujú na filme o Silk Road (v súčasnosti už zaniknutý čierny trh, ktorý využíval Bitcoin ako centrálnu menu).

 

Crypto však ani zďaleka nie je prvým filmom, ktorý sa venuje téme kryptomien. Jedným z tých známejších a zároveň aj nezvyčajných fimov z tejto oblasti bol akčný Bitcoin Heist (2016) z vietnamskej produkcie, ktorý však dieru do sveta neurobil a vo všeobecnosti sa stretol so slabším hodnotením béčkového filmu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies