Kleinov senzačný výkon pri debute v UFC! Problém s váhou zobral na seba

NETKY.SK • 5 Október 2020, 15:12 • 2 min
Kleinov senzačný výkon pri debute v UFC! Problém s váhou zobral na seba

BRATISLAVA - Ľudovít Klein sa dostal do najprestížnejšej organizácie miešaných bojových umení (MMA) na poslednú chvíľu, no o to žiarivejší bol jeho debut.

slovakia

left justify in out

Zápas skončil v prvom kole

Jeho premiéra v UFC trvala v Abú Zabí iba minútu a 16 sekúnd, keď knokautoval Shanea Younga z Nového Zélandu.

 

 

Vzdal sa finančnej odmeny 

"Lajoš" Klein sa o premiére dozvedel dva týždne pred zápasom a nestihol splniť váhový limit navážil o 1,8 kg viac. So súperom sa však napokon dohodol a vzdal sa podielu z finančnej odmeny. O to viac ho prekvapila negatívna reakcia protagonistu hlavného zápasu večera Israela Adesanyu, ktorý je z rovnakého tímu ako Young.

 

Vyjadrenie Ľudovíta "Lajoša" Kleina 

"Áno, mal som komplikácie so zhadzovaním a zobral som to na seba, lebo som sľúbil, že to dokážem. Adesanyovým vyjadreniam trochu nerozumiem, pretože pred zápasom som bol s jeho trénerom aj tímom a boli sme dohodnutí. Oni si povedali podmienky, ktoré sme akceptovali," vyjadril sa Klein na dnešnej tlačovej konferencii.

 

 

"Odovzdal som Youngovi nejaké percentá zo zápasu, ale beriem to tak, že sú tímoví kolegovia, on má nejaké slovo v UFC, takže to využil, ja to akceptujem," dodal.

 

Vyjadril sa ako pravý profesionál 

Slovák si z kritiky ťažkú hlavu nerobí, naopak, privítal, že sa stal "témou" večera: "Spomínal ma v pozápasovom rozhovore, tie videá boli všade po celom svete, takže aj zlá reklama je reklama."

 

img

 

Ozvali sa viacerí fighteri aj novinári

Klein sa však nezviditeľnil iba váhou, ale zaujal najmä výkonom a netajil, že mu pochvalné reakcie spravili radosť: "Potešili ma správy od rôznych UFC fighterov, ktorí tam pôsobila už dlhé roky. Potešili ma aj správy od rôznych novinárov, ktorí sa točia v UFC a chválili ma, takže ma to veľmi potešilo."

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies