Jozef Oklamčák chce priniesť na Slovensko veľkú novinku!

NETKY.SK • 17 August 2022, 13:56 • 2 min
Jozef Oklamčák chce priniesť na Slovensko veľkú novinku!

Zakladateľ Miss a úspešný majiteľ modelingovej a produkčnej agentúry Oklamčák Production nám o plánovanej novinke prezradil viac. Možno budete prekvapení tým, čo zamýšľa!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Len nedávno oslávil Jozef Oklamčák veľké výročie –  šiesteho augusta uplynulo tridsiate piate výročie odvtedy, ako odštartoval novodobú tradíciu súťaže krásy v bývalom Československu. Oslavy zavŕšil, ako inak, na súťaži krásy, keď sa zúčastnil tejto súťaže v Poľsku.

 

Teraz chce priniesť do tejto sféry absolútnu bombu, ktorá poteší dámy i slečny, ktoré pre klasickú súťaž Miss buď nespĺňajú vekový limit, alebo im boli nadelené iné miery ako povestných 90-60-90.

 

img

 

„Snívalo sa mi, že spravím súťaž Lady Plnoštíhla," hovorí odborník na krásu žien a dodáva: „Súťažiť by tak mohli dámy bez vekových obmedzení a aj bez modelingových mier."

 

A keďže ide o človeka, ktorý sa nevzdá len tak a jeho sny neupadajú do zabudnutia, na sociálnej sieti hneď na druhý deň zisťoval záujem žien. Ak by sa stretol jeho nápad s pozitívnymi ohlasmi, v druhom kroku plánuje osloviť finančných podporovateľov i reklamných partnerov. 

 

img

 

Pre všetky ženy, ktoré by sa do súťaže chceli zapojiť (sme si istí, že jej vznik je len otázkou času), ale nemali by odvahu kvôli kilám navyše,úspešný podnikateľ aj odkaz – podľa neho by sa mali inšpirovať u Ashley Graham, ktorá ako plnoštíhla modelka boduje vo svete. 

 

Ashley Ann Grahamová je americká modelka, ktorá predvádza najmä spodnú bielizeň. Objavila sa v módnych magazínoch ako Vogue, Harper's Bazaar, Glamour či Elle UK. V roku 2016 sa dokoca stala prvou modelkou „XXL", ktorá sa objavila na titulke časopisu Sports Illustrated Swimsuit Issue.

 

img

 

Dobrou správou pre ženy, ktoré by si chceli zasúťažiť je aj to, že „Lady Československo," by umožňovala účasť aj záujemkyniam iných národností. Heslo nielen tohto týždňa pre všetky ženy by tak podľa zakladateľa Miss malo byť: „Koniec diétam a chudnutiu!"  My súhlasíme a článok uzatvárame s pravdivým mottom Jozefa Oklamčáka – „SNY SI TREBA PLNIŤ!"

 

Prečítajte si aj: VIDEO: Jozef Oklamčák a jeho oslava "35" na súťaži krásy MSI v Poľsku!

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies