Jennifer Lopez hovorí, že nebola nikdy šťastnejšia

NETKY.SK • 26 Júl 2021, 17:00 • 2 min
Jennifer Lopez hovorí, že nebola nikdy šťastnejšia

Pred istým časom sa v médiách objavili správy o tom, že Jennifer Lopez a Ben Affleck si k sebe opäť našli cestu. Zdá sa, že už vie, ako byť po ťažkom rozchode s partnerom naozaj šťastná!

slovakia

left justify in out

„Skutočne sa o seba starajú a pokračovali presne tam, kde skončili,“ uviedol portál eonline.com. Približne v máji sa verejnosť dozvedela, že obe hviezdy majú k sebe blízko.  "Jennifer sa má dobre. Zdá sa byť veľmi šťastná a nadšená zo svojej budúcnosti," uviedol zdroj blízky Jennifer pre portál harpersbazaar.com.

 

 

Súvisiaci článok: Jennifer Lopez a Ben Affleck opäť spolu? Na verejnosti sa spolu objavujú čoraz častejšie

 

Podľa portálu People odletela Jennifer do Los Angeles, aby trávila viac času so svojím bývalým snúbencom. Neskôr zasa Ben Affleck odletel do jej rezidencie v Miami. Ich stretávanie bolo čoraz častejšie. V priebehu júna boli videní tráviť čas spoločne s deťmi. Jennifer je mamou 13-ročných dvojčiat, Emmy a Maxa, Ben má tri deti – Violet (15), Seraphinu (12) a Samuela (9).

 

 

„Všetci si to užívali a keď kráčali na parkovisko k svojmu autu, aby odišli, J. Lo sa otočila, usmiala sa a zamávala fanúšikom, pretože ich fotografovali. Ben, J. Lo a všetky deti vyzerali spolu skutočne šťastne. Ben pri odchode držal Jennifer otvorené dvere auta,“ uviedol podľa portálu etonline.com očitý svedok.

 

Približne jeden deň dozadu zverejnila Jennifer na sociálnej sieti spoločnú fotografiu s Benom v objatí.

 

 

„Som veľmi šťastná,“ uviedla v rozhovore pre Zane Lowe pre Apple Music 1, ktorý  odvysielali začiatkom júla. „Viem, že ľudia sa stále čudujú. Ako sa máš? Čo sa deje? Si v poriadku? Toto je ono. Nikdy mi nebolo lepšie,“ dodala, ako uviedol portál CNN. „Zbožňujem všetku lásku, ktorá mi práve teraz prichádza do cesty, a všetko dobré. A len chcem, aby všetci vedeli, že je to najlepšie obdobie môjho života,“ dodala.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies