GAMING Toto, čo vymyslel známy YouTuber, bude chcieť každý

NETKY.SK • 14 August 2022, 16:00 • 2 min
GAMING Toto, čo vymyslel známy YouTuber, bude chcieť každý

Ide o nový level zážitku z hrania na zaujímavom mieste. Vymeníte mobilný telefón za WC PC?

slovakia

left justify in out

YouTuber Basically Homeless zverejnil 10-minútové video, kde prechádza celým procesom premeny jeho toalety na herné PC. Vďaka tomuto video návodu si môžete vyskúšať niečo podobné aj vy! Presklenná splachovacia nádrž má praktickú, no i estetickú funkciu. Vloženie PC komponentov do uzavretej keramickej nádoby by bolo úplne zbytočné! Striedajúcu sa škálu farieb RGB a svoj „cable management“ môžete sledovať a obdivovať napríklad počas načítavania hry. Nehovoriac o tom, že si príjemne skrátite čas hraním popri vykonávní potreby.

 

No ak potrebujete silný výkon na hranie a patríte do skupiny kompetitívnych hráčov, toto video je priamo pre vás:

 

 

Nebola to však žiadna hračka. Jednoznačne potrebujete skúsenosti so stavbou vlastného PC. Avšak k tomuto konkrétnemu projektu potrebuje omnoho viac. 

 

img

 

Tento kreatívec poukazuje na to, že sa musel naučiť niekoľko prepracovaných techník, aby sa mu to podarilo dotiahnuť do úspešného konca. Naučil sa, ako správne rezať porcelán a pracovať s klampiarstvom. Záchodovú nádržku bolo potrebné špeciálne upraviť, aby sa tam zmestili všetky potrebné komponenty, ktoré musia byť chránené pred splachovaním vody a podobne.

 

img

 

Toaletné herné delo poháňa Intel Core i7-12700 a RTX 3060. Vo videu ukázal estetické spracovanie „custom PC build“, ale aj zostrih herného záberu z hrania kompetitívneho zápasu v hre Counter-Strike: Global Offensive.

 

Možno vás zaujme: GAMING Smutná správa od Ubisoftu. Vybraným hrám končí multiplayer!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies