GAMING: Dobré správy pre hráčov. Fall Guys prechádza na Free-to-Play!

NETKY.SK • 25 Jún 2022, 16:00 • 2 min
GAMING: Dobré správy pre hráčov. Fall Guys prechádza na Free-to-Play!

Do hry prichádza nový season pass, úplne nové herné kolá, vzhľady postáv a mnoho iného. Toto všetko je teraz dostupné na Nintendo Switch, Xbox, PlayStation a Epic Games Store.

slovakia

left justify in out

Fall Guys je multiplayerová a predovšetkým zábavná hra, ktorá prináša mnoho herných výziev a zábavne spracované prekážkové dráhy. Víťazstvo si zaslúžite svojou vytrvalosťou, šikovnosťou, ale aj úplnou náhodou. Ak ste PC hráč, tak teraz si môžete zadarmo stiahnuť Fall Guys prostredníctvom Epic Games Store.

 

 

Až 60 hráčov na rôznych platformách môžu súťažiť v party royale hre a bojovať tak proti čoraz absurdnejším prekážkam. Hráči na Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S sa môžu pripojiť k svojim PC fazuľkovým kamošom (pripomína tvar hernej postavy). Cross-play spája všetky platformy na spoločné hranie, tak aby mohli hrať v Duo, Squads a ďalších herných módoch.

 

Aj napriek tomu, že základná hra je zadarmo. V ponuke hry sa nachádzajú niektoré voliteľné položky na zakúpenie.

 

 

Legacy Pack je herný balík plný dodatočného obsahu pre už existujúcich hráčov, ktorí si hru zakúpili pred zmenou na F2P model. Súčasťou balíka je mnoho kozmetických zmien a prvý season pass zadarmo. Ten je pre nových hráčov dostupný na zakúpenie prostredníctvom Show-Bucks. Pre existujúcich hráčov je dostupná možnosť zakúpenia v hernej mene – Kudos, ktorá sa dá získať hraním.

 

Epická podpásovka pre nových Steam hráčov

 

Smutnou správou pre fanúšikovskú základňu Steam platformy. Noví hráči nemajú možnosť zakúpiť si alebo zadarmo stiahnuť zrenovovanú hru. Toto sa však netýka hráčov, ktorí už hru majú zakúpenú dávnejšie. Tí môžu aj naďalej hrať prostredníctvom Steam platformy s updatovanou verziou hry. 

 

 

Exkluzivita renovovaného herného titul Fall Guys pre Epic Game Store zapríčinila, že Steam verzia tejto hry nie je už naďalej k dispozícii pre nových hráčov. Podobný osud postihol hru Rocket League.

 

Možno vás zaujme: GAMING Spider-Man na PC! Áno, remaster verzia príde už čoskoro



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies