FOTO Recept: Zabíjačková kaša

NETKY.SK • 5 December 2015, 13:00 • 2 min
FOTO Recept: Zabíjačková kaša

slovakia

left justify in out

BRATISLAVA – Je čas zabíjačiek a robenia klobás, no nezabudnite ani na zabíjačkovú kašu, na ktorej si určite pochutíte.


linkedinfacebooktwitterwhatsappinstagram

Suroviny: 

0,5 kg bôčika, 2 litre bravčovej krvi,  1 kg bravčových krúp, 2 väčšie cibule, ½ hlávky cesnaku, soľ, mleté korenie, rasca, masť, majorán

 

Príprava:

1. Krúpy uvaríme v slanej vode a zalejeme ich precedenou krvou.  Pridáme uvarený a zomletý bôčik, prelisovaný cesnak, soľ, korenie, majorán, rascu a dobre premiešame. 

 

img

 

img

 

img

 

2. Takto pripravenú kašu  za stáleho miešania varíme asi 30 minút. Necháme vychladnúť. Potom stačí už len  opiecť na panvici.

 

img

 

img

 

Prajeme dobrú chuť.



Autor: Redakcia Netky



Netky
Letné prázdniny o
00 DNÍ00 HODÍN00 MINÚT00 SEKÚND
logo
Copyright © 2025 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies