Ethereum kleslo na mesačné minimum

NETKY.SK • 8 Marec 2018, 13:30 • 2 min
Ethereum kleslo na mesačné minimum

SAN FRANCISCO – Hodnota Etherea (ETH) včera klesla pod hranicu 800 dolárov a vyzerá to tak, že pokles bude pokračovať aj naďalej.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ethereum sa dostalo pod hranicu 800 dolárov naposledy 23.februára, keď na krátky čas klesla jeho cena na 797 USD. Aktuálne sa táto digitálna mena obchoduje za 768 USD, čo je pokles o 2,65% za uplynulých 24 hodín. V stredu 7.marca dosiahlo Ethereum mesačné minimum, keď sa popoludní obchodoval za 726,55 USD, čo je podľa údajov CoinMarketCap najnižšia úroveň od 6. februára.

 

 

 

 

Od 6.februára Ethereum prudko posilnilo a maximum dosiahlo 18.februára, keď sa obchodovalo za 982 dolárov. Od tej doby však táto digitálna mena stratila takmer 20% svojej hodnoty.

 

Včerajší pokles však nemusí byť definitívny. Podľa grafovej analýzy, by tento pokles mohol byť začiatkom rožšírenejšieho výpredaja, čo by malo za následok ďalšie znižovanie ceny, ktorá by sa mohla zastaviť niekde pri úrovni 700 až 670 dolárov.

 

img

 

Aké sú vyhliadky?

 

Vyzerá to tak, že Ethereum bude testovať hranicu 700 USD a môže klesnúť až k 670 dolárom z konca decembra minulého roku. Na druhej strane, ak by prišlo k veľkému objemu obchodovania tejto meny, tak by sa cena mohla postupne dostať späť na úroveň 980 USD a následne ďalej rásť až k hranici 1.200 dolárov. Takýto scenár je však vzhľadom na aktuálnu situáciu na trhu veľmi nepravdepodobný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies