Dnes na večeru pripravíme spišskú roštenku

NETKY.SK • 13 December 2010, 10:21 • 2 min
Dnes na večeru pripravíme spišskú roštenku

Dnes na večeru pripravíme spišskú roštenku

slovakia

left justify in out

img

Suroviny pre 4 osoby:

 600 g roštenky, olej, hladká múka, 100 g strúhaného syra, 2 bielky, mleté čierne korenie, pažítka, soľ,

Príprava:

Roštenku narežeme na plátky naklepeme, okraje narežeme, osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a prudko opečieme na oleji. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka.  Hotové mäso preložíme so vymasteného pekáča. Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, osolíme ho. Na každý rezeň dáme lyžičku snehu, posypeme strúhaným syrom a posekanou pažítkou. Rýchlo zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame s opekanými zemiakmi a kapustovým šalátom.

Čas prípravy: 60 minút

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies