Demokrati: "Pozývame demokratické strany na stretnutie. Zlu sa musíme postaviť spoločne."

NETKY.SK • 17 August 2023, 15:28 • 2 min
Demokrati: "Pozývame demokratické strany na stretnutie. Zlu sa musíme postaviť spoločne."

BRATISLAVA - Strana Demokrati reaguje na Robertove Ficove kroky a vyzýva demokratické politické strany na stretnutie. Stretnutie lídrov politických strán navrhujú na zajtra 18.8.2023 v priestoroch Národnej rady Slovenskej republiky o 11:00.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podľa Demokratov ,,Fico sa bojí a tak, šíri zlobu, zapaľuje v našej spoločnosti oheň, hovorí o prevrate a chce v najbližších dňoch zničiť spravodlivosť, slobodu a demokraciu na Slovensku."

 

"Demokratické strany sa tomu nemôžu prizerať, nestačí to komentovať alebo hovoriť o znepokojení. Spravodlivosť a demokracia je pod útokom, preto je čas, aby demokratické strany niečo na obranu spravodlivosti spravili," uvádza v stanovisku Demokratov

"Prvý súboj bude v parlamente, nesmieme nechať Fica robiť si s našou spoločnosťou čo chce. My sme odhodlaní bojovať za spravodlivosť, veríme, že sa demokratické strany k našim poslancom pridajú a pozývame ich na stretnutie o spoločnom postupe pri mimoriadnej schôdzi v parlamente. Pozvánku sme poslali zástupcom PS, SaS a Oľano," hovoria zástupcovia strany Demokrati.

Demokrati navrhujú stretnutie politických strán, kde by prerokovali túto situáciu. "Náš apel je jasný: Fico ničí spravodlivosť! Demokratické strany, nebuďme ticho, poďme sa stretnúť a koordinovať postup v parlamente! Stretnutie lídrov politických strán navrhujeme zajtra 18.8.2023 v priestoroch Národnej rady Slovenskej republiky o 11:00," povedali v stanovisku Demokrati.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Demokrati / Matúš Mandrák Foto: Topky.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies