Danko: Jednotlivec v Európskom parlamente nič nedokáže

NETKY.SK • 11 Jún 2024, 12:31 • 2 min
Danko: Jednotlivec v Európskom parlamente nič nedokáže

BRATISLAVA - Včera sa konala tlačová beseda strany SNS. Predseda strany Danko sa vyjadril k výsledkom volieb. Poďakoval sa všetkým voličom a dodal, že sa strana z výsledkov ponaučí.

slovakia

left justify in out

"Za SNS môžem povedať, že sme hrdí na to, že sme zastavili liberalizmus v parlamentných voľbách," vyjadril sa Danko. Následne dodal, že sa strana poučila zo skladania kandidátky. Podľa neho ľudia odkázali kandidátom, aby radšej ostali vo vláde.

Danko plánuje spájať, upevňovať koalíciu a naďalej pracovať na zákonoch. Taktiež má v záujme otvárať témy, ktoré sa od vlasteneckého bloku očakávajú. SNS očakáva od strany Republika, aby získali v europarlament akceptáciu, nech neskončia hlasy národniarov v Dunaji. 

Momentálne je pre SNS prioritou stabilita koalície a podpora premiéra. Taraba vidí výsledky volieb ako jasný signál voličov, aby ostali v parlamente a vo vláde. Podľa jeho slov kandidátka do EP bola zostavená ešte pred parlamentnými voľbami. SNS je presvedčená, že jej pôsobenie má väčší zmysel na Slovensku ako v Bruseli.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Viktória Gromová
Zdroj: FB/ Slovenská národná strana, Foto: TASR
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies