City odmietlo vyplatiť Adebayorovi prestupovú čiastku

NETKY.SK • 1 August 2012, 12:05 • 2 min
City odmietlo vyplatiť Adebayorovi prestupovú čiastku

City odmietlo vyplatiť Adebayorovi prestupovú čiastku - Futbal MANCHESTER – Manchester City oznámil svojmu hráčovi Emmanuelovi Adebayorovi, že mu nevyplatí prestupovú čiastku, ktorú by klub zinkasoval za jeho trvalý prestup do Tottenhamu. Útočník v súčasn

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Manchester City oznámil svojmu hráčovi Emmanuelovi Adebayorovi, že mu nevyplatí prestupovú čiastku, ktorú by klub zinkasoval za jeho trvalý prestup do Tottenhamu.
Útočník v súčasnej dobe vyjednáva o svojom trvalom prestupe na White Hart Lane, keďže sa už oba kluby dohodli na prestupovej čiastke 5 miliónov libier. Hráč však stále rokuje s londýnskym klubom, keďže odmietol prijať zníženie svojej mzdy, ktorá je aktuálne 175.000 libier týždenne. V uplynulej sezóne mu časť jeho mzdy platil Manchester City (£105.000) a druhú časť Tottenham (£70.000).

Adebayor je ochotný prijať ponuku Spurs, ktorá je na 100.000 libier týždenne, ale iba v prípade, že mu City prenechá celú prestupovú čiastku. City však s týmto návrhom nesúhlasí a tréner Roberto Mancini vyhlásil, že Adebayor na to môže zabudnúť a keď sa s Tottenhamom nedohodne, tak ho materský klub donúti hrať v rezervnom tíme.

Reprezentanta Toga čakajú ďalšie rokovania s trénerom André Villas-Boasom a bude dúfať, že sa im podarí dosiahnuť dohodu, ktorá bude vyhovovať všetkým stranám.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies