Chystá sa spoločný projekt spevákov Tonyho Bennetta a Stevieho Wondera

NETKY.SK • 7 December 2011, 09:07 • 2 min
Chystá sa spoločný projekt spevákov Tonyho Bennetta a Stevieho Wondera

Chystá sa spoločný projekt spevákov Tonyho Bennetta a Stevieho Wondera

slovakia

left justify in out

img

Žijúca legenda americkej hudobnej scény, spevák Tony Bennett (85), sa teší na spoluprácu s nevidomým soulovým velikánom Steviem Wonderom (61).
Pre denník The Wall Street Journal povedal, že obaja by pri nej mali siahnuť po piesňach, ktoré preslávil každý z nich. Stevie Wonder chce údajne prenajať dom, v ktorom by obaja mohli intenzívne pracovať na tomto projekte.
Spoločnosť Sony uviedla, že projekt je v prípravnom štádiu; spoločné nahrávky dvojice ešte neexistujú.
Najnovší album Tonyho Bennetta s názvom Duets II sa vyšplhal až na tretiu priečku rebríčka Billboardu a vyslúžil si tri nominácie na prestížne ocenenia Grammy. 
Legendárny spevák ponúkol v tejto kolekcii okrem iného i duety s Johnom Mayerom alebo speváčkami ako Lady Gaga, Mariah Carey alebo Aretha Franklin. 
S Amy Winehouse, medzičasom zosnulou päťnásobnou laureátkou Grammy - ktorú podľa vlastných slov považoval za mimoriadny talent -, nahral štandard Body And Soul.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies