Aviciiho rodina vyšla s pravdou von! Čo bolo skutočnou príčinou dídžejovej smrti?

NETKY.SK • 27 Apríl 2018, 07:51 • 2 min
Aviciiho rodina vyšla s pravdou von! Čo bolo skutočnou príčinou dídžejovej smrti?

Rodina známeho zosnulého dídžeja poskytla vyhlásenie, v ktorom uvádza príčinu jeho smrti.

slovakia

left justify in out

20. apríla v poobedňajších hodinách svetom otriasla informácia, že známy DJ Avicii zomrel. O príčinách jeho smrti sa niekoľko dní špekulovalo, verejnosť podozrievala jeho zlý zdravotný stav a alkoholizmus, ktorým trpel, no ukázalo sa, že pravda bola niekde inde.

 

Vo vyhlásení uverejnenom jeho rodinou sa uvádza, že hudobník bol krehkou umeleckou dušou a pátral po odpovediach na otázky týkajúce sa existencie. V posledných rokoch nebol schopný zvládať obrovské pracovné tempo, preto trpel nadmerným stresom.

 

Napriek tomu, že svojich fanúšikov a aj hudbu miloval, v roku 2016 sa práve z tohto dôvodu vzdal koncertovania a venoval sa už len štúdiovej tvorbe. Teraz však už nevedel, ako ďalej, preto sa rozhodol dobrovoľne ukončiť svoj život a spáchal samovraždu, uviedli Aviciiho príbuzní.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies