AUTODOC APP: Vyhľadávaj autodiely rýchlo a ľahko

NETKY.SK • 7 December 2018, 12:39 • 2 min
AUTODOC APP: Vyhľadávaj autodiely rýchlo a ľahko

Novinkou na trhu s aplikáciami je AUTODOC aplikácia, ktorej hlavnou funkciou je vyhľadávanie autodielov pre viac ako 45 značiek vozidiel pre európske, americké, japonské i kórejské autá. Aplikácia prerazila už v 25 krajinách sveta a od tohto roku je dostupná aj na Slovensku na App Store aj Google play.

slovakia

left justify in out

V obchodoch s aplikáciami sa nachádza veľké množstvo aplikácií z rôznych odvetví. Vo väčšine prípadov však natrafíte na aplikácie určené na zábavu, ak však chcete nájsť užitočnú a inovatívnu appku, musíte hľadať o čosi dlhšie. Pre milovníkov motorových vozidiel predstavujeme aplikácia Autodoc.sk, ktorá svojimi funkciami uľahčí nákup a výber tých správnych náhradných dielov pre vaše motorové vozidlo.

 

Medzi funkcie aplikácie zaraďujeme možnosť uložiť si akýkoľvek autodiel do zoznamu prianí, užívateľ môže spätne nájsť zakúpené položky vďaka histórii objednávok a tiež dostávať upozornenia ohľadom stavu objednávky. Veľkou výhodou je, že prostredníctvom online konverzácie alebo telefonického hovoru v slovenskom jazyku vám odborníci poradia pri vašom výbere.

 

img

 

Užívatelia aplikácie si môžu vybrať z viac ako 1 000 000 vysokokvalitných a lacných autodielov ktoré sú zaradené do kategórií a to všetko ľahko a jednoducho pomocou smartphoneu. Užívatelia majú tiež prístup k prehľadnému ilustrovanému katalógu náhradných dielov, vyhľadávaniu produktov podľa kódu či objednávaniu pomocou jedného kliknutia po prvom nákupe. Svoju objednávku môžu uhradiť až 15timi spôsobmi, vďaka čomu môže aplikáciu využiť naozaj každý.

 

Aplikácia Autodoc ponúka množstvo výhod pre ich používateľov – šetrí čas a zjednodušuje nákup i vyhľadávanie. Známy a spoľahlivý e-shop Autodoc prichádza aj s uvádzacou akciou. Prvých 1000 odberateľov získa 10% zľavu na prvý nákup autodielov cez mobilnú aplikáciu. (251)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
Deň Ústavy o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies