Zvrátené: Opitý Rus zastrelil deväť kamarátov, jednu z obetí dokonca donútil vykopať si hrob

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 07:02 • 2 min
Zvrátené: Opitý Rus zastrelil deväť kamarátov, jednu z obetí dokonca donútil vykopať si hrob

MOSKVA - Deväť ľudí zastrelil muž v strednom Rusku, ktorý sa počas popíjania pohádal so svojimi kumpánmi, informovali v nedeľu ruské úrady.

slovakia

left justify in out

K tragédii došlo cez víkend v dedine Redkino v Tverskej oblasti, približne 150 kilometrov severozápadne od Moskvy. Medzi obeťami sú štyri ženy a päť mužov, informovala televízia RT.

 

Páchateľ v noci zo soboty na nedeľu popíjal so svojimi obeťami alkoholické nápoje na letnej dači v Redkine. Po vypuknutí hádky muž nakrátko odišiel a vrátil sa vyzbrojený loveckou puškou, ktorou následne začal z tesnej blízkosti strieľať do svojich spoločníkov.

 

Poslednú z deviatich obetí - podľa správ svedkov - dokonca nútil vykopať si vlastný hrob. Jej telo následne schoval do batožinového priestoru auta.

 

Muž sa údajne rozzúril po tom, ako ho niekto z účastníkov flámu obvinil, že neabsolvoval službu v armáde. Prípadom sa zaoberá Vyšetrovací výbor Ruskej federácie. Muž podozrivý z vraždy - 45-ročný elektrikár z Moskvy - bol vzatý do väzby už krátko po čine, keďže sa nepokúsil ujsť.

 

Políciu privolala 21-ročná žena, ktorej sa podarilo prežiť v úkryte pod dekou. Vražednú zbraň mal páchateľ v legálnej držbe.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies