Zvonarevovej návrat v Istanbule napokon s voľnou kartou

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 10:48 • 2 min
Zvonarevovej návrat v Istanbule napokon s voľnou kartou

ISTANBUL - Ruská tenistka Vera Zvonarevová sa napokon budúci týždeň v tureckom Istanbule vráti do súťažného diania priamo v hlavnej súťaži dvojhry na turnaji ITF s dotáciou 15 000 USD na tvrdom povrchu. Dostala voľnú kartu od organizátorov, bez nej by musela ísť cez kvalifikáciu, keďže po pauze nemá rebríčkové postavenie.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročná finalistka Wimbledonu aj US Open 2010 a niekdajšia dvojka singlového renkingu WTA Zvonarevová dosiaľ naposledy bola v akcii predvlani v apríli v Katoviciach.

 

Je držiteľkou tucta titulov v singli na hlavnej profesionálnej, šesťkrát sa presadila vo štvorhre vrátane triumfov na US Open 2006 a Australian Open 2012. Na Majors sa radovala aj v mixe na US Open 2004 a Wimbledone 2006. Bola vo finále koncosezónneho šampionátu 2008, v rovnakom roku získala bronz vo dvojhre na OH v Pekingu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies