Zverstvo: V Bombaji hromadne znásilnili mladú fotografku!

NETKY.SK • 23 August 2013, 10:13 • 2 min
Zverstvo: V Bombaji hromadne znásilnili mladú fotografku!

BOMBAJ - Mladú indickú fotoreportérku hromadne znásilnili v meste Bombaj, oznámila dnes indická polícia.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročná žena a jej kolega vo večerných hodinách robili fotografie. Prišli k nej dvaja muži a pýtali sa, či má na fotenie povolenie. Potom sa ku skupine pridal ďalší muž a fotografku hromadne znásilnili. Jej kolegu zviazali a zbili, píše agentúra DPA.

K útoku došlo v opustenej textilnej továrni v Dolnom Pareli, bývalej priemyselnej oblasti, ktorá je teraz jednou z najrýchlejšie rastúcich luxusných štvrtí Bombaja. Pozostáva z obytných a obchodných domov a barov. Fotografka si v tejto štvrti spolu so svojím kolegom plnila pracovné zadanie.

Sexuálny útok vyvolal rozhorčenie na sociálnych sieťach. Veľa používateľov bolo šokovaných, že sa udalosť odohrala práve v Bombaji, ktorý je považovaný za najbezpečnejšie mesto pre ženy v Indii. Udalosť evokuje podobný útok z decembra 2012, keď skupina mužov znásilnila študentku v autobuse. Vyvolalo to celoštátne protesty a revíziu zákona o znásilnení, pripomína agentúra Reuters.

Fotografku prijali do nemocnice v južnej časti mesta. Podľa lekárov je jej stav stabilizovaný "Zatiaľ nebol nikto zatknutý," povedal strážnik z policajnej stanice, ktorá má prípad na starosti. Polícia zverejnila identikity, nákresy páchateľov podľa popisu obetí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies