Zverejnili prvý teaser trailer snímky Nocturnal Animals

NETKY.SK • 16 September 2016, 12:54 • 2 min
Zverejnili prvý teaser trailer snímky Nocturnal Animals

LOS ANGELES - Spoločnosť Focus Features zverejnila prvý teaser trailer snímky Nocturnal Animals Toma Forda.

slovakia

left justify in out

Vo vyše dvojminútovom videu sa predstavila Amy Adams ako úspešná kurátorka v losangeleskej galérii Susan, ktorá dostane rukopis knihy od bývalého manžela Edwarda v podaní Jakea Gyllenhaala.

 

Ten jej dielo venoval. Susan ho kedysi opustila pre iného muža, s ktorým teraz prežíva krízové obdobie a kniha sa pre ňu stáva odreagovaním od reality. Zároveň ju však núti postaviť sa zoči voči svojej temnej minulosti.

 

 

Druhý filmový projekt módneho návrhára a filmára Toma Forda, ktorý sa postaral o réžiu aj scenár, je adaptáciou románu Tony & Susan (1993) (v českom preklade vyšla v roku 2013 pod názvom Tony & Susan, pozn. SITA) Austina Wrighta. Okrem spomínaných Adams a Gyllenhaala sa v ňom predstavili aj Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon, Isla Fisher, Armie Hammer či Laura Linney. Snímka mala svetovú premiéru na Medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach, kde získala Strieborného leva. V slovenských kinách si budú môcť diváci a diváčky Nocturnal Animals pozrieť od 24. novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies