Zverejnili prvý teaser trailer seriálu The Young Pope o konzervatívnom pápežovi

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 17:54 • 2 min
Zverejnili prvý teaser trailer seriálu The Young Pope o konzervatívnom pápežovi

LONDÝN - Britská televízia Sky Atlantic predstavila prostredníctvom služby YouTube prvý teaser trailer pripravovaného seriálu The Young Pope.

slovakia

left justify in out

Novinka prinesie príbeh fiktívneho konzervatívneho pápeža Pia XIII., vlastným menom Lenny Belardo, ktorý je prvým Svätým Otcom pochádzajúcim z USA. Takmer minútové video zobrazuje mladého pápeža ako excentrického muža, pričom v niektorých záberoch fajčí, modlí sa pod vodou alebo oddane kľačí pred radom kamiónov na parkovisku. V teaser traileri je tiež vidieť scény z prvého dňa jeho pontifikátu či počuť, ako vysloví prianie vyvolať revolúciu.


Ústrednú postavu stvárňuje anglický herec Jude Law, v seriáli účinkujú tiež Diane Keaton, Silvio Orlando, James Cromwell alebo Scott Shepherd. Réžiu má na starosti Talian Paolo Sorrentino, ktorý sa spolu s Tonym Grisonim, Umbertom Contarellom a Stefanom Rullim podieľal aj na scenári. Projekt bude mať osem epizód v anglickom jazyku a na televízne obrazovky by sa mal dostať koncom tohto roka. Na seriáli spolupracujú spoločnosti HBO, Sky a Canal Plus.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies