Zverejnili nový trailer snímky Kráľ Artuš: Legenda o meči

NETKY.SK • 3 Apríl 2017, 15:51 • 2 min
Zverejnili nový trailer snímky Kráľ Artuš: Legenda o meči

HOLLYWOOD - Americká spoločnosť Warner Bros Entertainment zverejnila ďalší trailer snímky Kráľ Artuš: Legenda o meči.

slovakia

left justify in out

Vo dvojminútovej ukážke, ktorú sprevádza skladba Babe I’m Gonna Leave You kapely Led Zeppelin, je možné vidieť Artuša ako chlapca, ktorého vychovali v nevestinci po tom, ako mu strýko Vortigern zabil otca, kráľa Pendragona.

 

Vortingern, ktorý ovládol krajinu sa dozvedá o legendách o právoplatnom nástupcovi na trón. Rozhodne sa preto nájsť synovca a zistí, že Artuš zo skaly vytiahol meč Excalibur a chce získať naspäť svoje dedičstvo. 

 



V novinke sa predstavia Jude Law ako Vortingen a Charlie Hunnam ako Artuš, Astrid Berg-Frisbey stvárnila Guinevere a Eric Bana si zahral kráľa Pendragona. Okrem nich si v očakávanom filme zahrali napríklad aj Hermione Corfield, Annabelle Wallis, Katie McGrath či Aidan Gillen. Snímka režiséra Guya Ritchieho sa do slovenských kín dostane 11. mája. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies