Miroslav Kollár sa stal členom strany. Do ktorého klubu vstúpil?

NETKY.SK • 20 Apríl 2021, 10:15 • 2 min
Miroslav Kollár sa stal členom strany. Do ktorého klubu vstúpil?

Nezaradený poslanec Národnej rady SR Miroslav Kollár vstúpil do mimoparlamentnej strany Spolu - občianska demokracia.

slovakia

left justify in out

Na dnešnej tlačovej konferencii to oznámil predseda Spolu Juraj Hipš.

 

Miroslav Kollár bol predtým členom koaličnej strany Za ľudí, ktorú však po nezhodách v koalícii opustil 17. februára.

 

 

Mohlo by ťa zaujímať: Kollár a Valášek sa nevátia do koalície ani do ich klubu

 „K politike, ktorá rieši skutočné problémy ľudí. Preto som veľmi rád, že v strane Spolu dnes môžem privítať poslanca NR SR Miroslava Kollára. Je to prvý krok k budovaniu rozumnej politickej alternatívy. Strana Spolu je alternatívou k chaosu, ktorý sme zažívali posledný rok. Je to aj alternatíva k mafii, ktorá tu vládla 12 rokov predtým,” dodal Hipiš s tým, že po roku tragikomédie, ktorú predvádzala súčasná vláda, je najvyšší čas vrátiť sa k zodpovednej politike.

Kollár podľa svojich slov pri odchode z vládnej koalície netušil, že Igor Matovič (OĽaNO) nebude o dva mesiace premiérom. Myslí si, že vláda stále nie je v kľúčových problémoch zvládania pandémie schopná prinášať efektívne, odborné a systémové riešenia.

 

Tvrdí, že ako zástupca samosprávy je zvyknutý každý deň riešiť praktické problémy ľudí. „Preto som počas roka pandémie so záujmom sledoval aktivity strany Spolu, ktorá bez veľkých rečí prinášala v teréne konkrétne riešenia. Spolu s vedcami sa snažili prinášať do verejnej diskusie fakty a riešiť informačný chaos. Ako jediná strana sa reálne venovala pomoci pri vzdelávaní počas pandémie,” povedal Miroslav Kollár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies