Zverejnili nominantov do Rock'n'rollovej siene slávy

NETKY.SK • 8 Október 2015, 13:37 • 2 min
Zverejnili nominantov do Rock'n'rollovej siene slávy

BRATISLAVA - Zástupcovia Rock'n'rollovej siene slávy zverejnili zoznam 15 kandidátov na uvedenie v roku 2016.

slovakia

left justify in out

Sú medzi nimi The Cars, Chic, Chicago, Cheap Trick, Deep Purple, Janet Jackson, The J.B.'s, Chaka Khan, Los Lobos, Steve Miller, Nine Inch Nails, N.W.A, The Smiths, The Spinners a Yes.


O tom, kto sa dostane do siene slávy, rozhodne viac ako 800 umelcov, historikov, ľudí z hudobného priemyslu, ale aj fanúšikovia a fanúšičky, ktorí môžu hlasovať do 9. decembra. Organizátori následne zverejnia vybrané mená. Ceremoniál sa bude konať na budúci rok v apríli v New Yorku.


Všetci spomínaní vydali debutovú nahrávku minimálne pred 25 rokmi, čím splnili jedno z hlavných nominačných kritérií. Chicago, Cheap Trick, The Cars, Chaka Khan, The J.B.'s, Janet Jackson, Los Lobos a Steve Miller sa objavili na zozname po prvý raz, Deep Purple a The Spinners po tretí raz a N.W.A po štvrtý raz. Formácia Chic sa dostala medzi nominovaných už desiaty raz.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies