Zverejnili ďalší trailer snímky Päťdesiat odtieňov temnoty

NETKY.SK • 3 Január 2017, 10:27 • 2 min
Zverejnili ďalší trailer snímky Päťdesiat odtieňov temnoty

BRATISLAVA - Tvorcovia snímky Päťdesiat odtieňov temnoty zverejnili ďalší trailer filmu.

slovakia

left justify in out

V dvojminútovej novinke je možné vidieť ukážky niekoľkých scén, v ktorých vystupujú najmä Jamie Dornan v úlohe Christiana Greya a Dakota Johnson ako Anastasia Steele. Snímka, ktorá je adaptáciou knihy Päťdesiat odtieňov temnoty (2012) autorky E.L. James, sa dostane do slovenských kín 9. februára.

 

 

O réžiu pokračovania romantickej drámy Päťdesiat odtieňov sivej (2015) sa postaral James Foley, o scenár Niall Leonard. Herecké obsadenie dopĺňajú Bella Heathcote, Kim Basinger, Eric Johnson, Tyler Hoechlin, Max Martini, Victor Rasuk, Luke Grimes, Jennifer Ehle, Rita Ora alebo Marcia Gay Harden.

 

Foley pritom nakrúca aj filmové spracovanie románu Päťdesiat odtieňov slobody (2012) od E.L. James. Spomínaný Niall Leonard, ktorý je manželom 53-ročnej spisovateľky, sa podieľa aj na scenári tretieho filmu. Snímku s názvom Fifty Shades Freed, by mali v amerických kinách začať premietať 9. februára 2018. Zahrajú si v nej opäť napríklad Dornan a Johnson.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies