Kanadský spevák Bryan Adams zavíta do Bratislavy

NETKY.SK • 13 Apríl 2023, 15:00 • 2 min
Kanadský spevák Bryan Adams zavíta do Bratislavy

BRATISLAVA - Kanadský spevák je už druhý rok na celosvetovom turné So Happy It Hurts, s ktorým tento rok zavíta nielen do USA, Japonska, Singapuru, Thajska, Malajzie, či Filipín, ale aj k nám na Slovensko. 17.decembra sa predstaví so svojim koncertným programom v Tipos Aréne – Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Bryan Adams má povesť jedného z najvzrušujúcejších „live“ hudobníkov na svete. Jeho energický spev a prítomnosť na pódiu sú osvedčenou zábavou už viac ako 40 rokov! Hranie po pandemickej vynútenej pauze si očividne užíva a tento rok v decembri sa o tom môže presvedčiť aj slovenské publikum. S 17-timi štúdiovými albumami a štyrmi novými štúdiovými albumami v roku 2022, vrátane "So Happy It Hurts" (ktorý bol nominovaný na cenu Grammy) a "Pretty Woman - The Musical", Bryan Adams vytvoril veľa skvelých diel.

 

img

 

Okrem albumov Classic pt. I a pt. II, ktoré obsahujú nové nahrávky jeho najväčších hitov, ktoré boli digitálne vydané v ATMOS prostredníctvom Platoon, sú tieto albumy k dispozícii aj fyzicky u BMG. Jeho piesne priniesli mnoho ocenení a vyznamenaní, vrátane troch nominácií na Oscara, piatich nominácií na Zlatý glóbus, Grammy a 20 cien Juno.

 

Bryan Guy Adams je kanadský spevák, skladateľ, ale aj vášnivý fotograf a jeden z najpredávanejších spevákov všetkých čias. Nezabudnuteľné hity (Everything i do)I do it for you, Heaven, Run to you, Please forgive me, Somebody, či Summer of 69 nechýbajú ani na jeho aktuálnom turné So happy it hurts, s ktorým 17.decembra 2023 zavíta aj na Zimný štadión Ondreja Nepelu v Bratislave

 

Videoklip k hitu (Everything i do) I do it for you:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies